Hoe werkt sponsorfit voor vereningingen?

Waarom Sponsorfit ?

Sponsorfit zorgt voor een cohesie tussen sportverenigingen en professionele sportcentra waarbij centraal staat het verbeteren van de sportprestatie van de deelnemende sporter.

De sportvereniging heeft met deze samenwerking meer te bieden aan haar leden waardoor het lidmaatschap van de vereniging een meerwaarde krijgt.

Daar waar sportcentra/fitnesscentra vaak gezien worden als concurrenten van sportverenigingen heeft samenwerken in de praktijk juist een positieve werking.

De sporter zegt niet op bij zijn vereniging omdat hij nu via deze vereniging met zeer veel korting ondersteunend kan sporten bij het sportcentrum en de sportvereniging ontvangt hier ook nog eens sponsorgelden voor!

Hoe werkt het?

De sportvereniging sluit een overeenkomst met het betreffende sportcentrum waarbij vastgelegd wordt wie wat doet.

De sponsorvergoeding start bij 7 deelnemende sporters van een vereniging.

De kosten voor deelname zijn sterk gereduceerd ( mogelijk tot meer dan 40% korting ) voor de deelnemende sporter en het sportcentrum sponsort op haar beurt de sportvereniging door per kwartaal voor elke deelnemende ( vanaf 7 ) sporter het overeengekomen bedrag te storten op de rekening van de sportvereniging.

De sportvereniging stelt haar leden op de hoogte van de samenwerking met de verwijzing naar de site Sponsorfit.

Er wordt momenteel gekeken naar de mogelijkheid om via de site je op te geven maar tot die tijd dient dit zowel bij de vereniging als ook bij het sportcentrum te gebeuren.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de deelnemende sportverenigingen zijn € 0,-

De opbrengsten voor iedere deelnemende sporter worden overeengekomen in de Sponsorfit overeenkomst welke telkens voor minimaal 3 maanden afgesloten worden.

De deelnemende sporter sluit een overeenkomst met het sportcentrum waarbij de betaling geheel via de sporter verloopt.

Veel extra korting en begeleiding voor 1* per week sportspecifiek trainen bij een sportprofessional.